Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.

Spot II Satelliet GPS Boodschapper

  • spot2
    • spot2

Productomschrijving

De SPOT Satellite Messenger GPS biedt een belangrijke lijn van de communicatie met vrienden en familie wanneer u het wilt, en noodhulp wanneer u het nodig hebt. Met behulp van 100% satelliet-technologie, werkt SPOT vrijwel overal in de wereld, zelfs als mobiele telefoons niet doen - allemaal met een druk op de knop.


SOS: Gebruik deze functie In het geval van een levensbedreigende of andere kritische nood van de hulpdiensten de hoogte van je GPS-locatie en dat u hulp nodig hebt. De GEOS International Emergency Response Center waarschuwt de juiste instanties wereldwijd - bijvoorbeeld contact op te nemen 9-1-1 responders in Noord-Amerika en 1-1-2 responders in Europa.

HOE HET WERKT:
Eenmaal geactiveerd, zal SPOT verwerven de exacte coördinaten van het GPS-netwerk, en stuur die locatie samen met een noodbericht naar de GEOS International Emergency Response Center om de vijf minuten tot de annulering of totdat de batterijen leeg zijn. De Emergency Response Center waarschuwt de juiste hulpverleners op basis van uw GPS-locatie en persoonlijke gegevens - waaronder de lokale politie, verkeerspolitie, de Coast Guard, ons land ambassade of het consulaat, of andere noodsituaties zoek-en reddingsteams - evenals kennisgeving van uw noodgevallen contacten over de ontvangst van een noodsignaal.

BELANGRIJKE OPMERKING:
Zelfs als SPOT kan de locatie niet verwerven van de GPS-netwerk zal het nog proberen om een noodsignaal uit te sturen - zonder exacte locatie - op GEOS, die nog steeds contact op met uw contacten van het signaal en blijven tot het net voor verdere berichten volgen.

9-1-1 HULPDIENSTEN POWERED BY GEOS Search and Rescue


 

Help: In het geval van een niet-levensbedreigende noodsituatie, kunt u deze functie gebruiken om uw persoonlijke contacten die u hulp nodig hebt kennis te stellen. Extra SPOT Assist diensten kunnen worden gekocht en geprogrammeerd om uw Help-knop ook. Wanneer geactiveerd met SPOT Assist, zal de knop Help hiervan op de hoogte professionele diensten op het land of water. SPOT werkt samen met nationale dienstverleners aan niet-levensbedreigende hulp te bieden.

HOE HET WERKT:
Eenmaal geactiveerd, SPOT koopt uw locatie van het GPS-netwerk en routes het samen met de HELP-boodschap via de SPOT-satelliet netwerk elke vijf minuten voor een uur of totdat het wordt geannuleerd.Uw contactpersonen krijgen een SMS-bericht met coördinaten, of een e-mail met een link naar Google Maps ™ vertoon van je locatie.

BELANGRIJKE OPMERKING:
Zelfs als SPOT kan de locatie niet verwerven van de GPS-netwerk zal het nog proberen om een HELP-bericht te sturen - zonder exacte locatie - om uw persoonlijke contacten.

 

 


 

Check-in/OK: deze functie kunt u te laten uw vrienden en familie weten dat alles ok is met een voorgeprogrammeerde boodschap samen met je GPS-locatie. Met een druk op de knop een bericht wordt verzonden via e-mail of SMS naar maximaal 10 vooraf bepaalde contacten en uw waypoint is opgeslagen in uw SPOT-account voor latere referentie. Uw opgeslagen waypoints kan eenvoudig worden geïntegreerd in een SPOT Shared pagina of SPOT Adventure account.

HOE HET WERKT:
Zodra u uw SPOT Boodschapper geactiveerd en uw account heeft opgezet, kunt u uw contacten en aanpassen van uw boodschap op elk gewenst moment. Wanneer u de Check-in/OK druk op de knop stuur je een voorgeprogrammeerd bericht naar uw contacten. Uw contactpersonen krijgen een SMS-bericht met coördinaten, of een e-mail met een link naar Google Maps ™ vertoon van je locatie.

 


Aangepast Message: deze functie kunt u te laten uw vrienden en familie weten krijgen een aangepast bericht samen met je GPS-locatie met een druk op de knop. Gebruik deze functie als een secundaire OK-melding of de overdracht van uw persoonlijke hulp alert op dit bericht functie als u gebruik maakt van een SPOT Assist service op uw Help-knop.

De Custom Message functies precies zoals uw Check-in/OK bericht U kunt toegang tot je waypoints ook in uw SPOT account, zodat u kunt uw route op een latere datum. Of een link van uw SPOT account aan Adventures SPOT en een kaart van uw avonturen met behulp van uw SPOT waypoints op te slaan, en verbetering van het verhaal met foto's en een blog.

HOE HET WERKT:
Zodra u uw SPOT Boodschapper geactiveerd en uw account heeft opgezet, kunt u uw contacten en aanpassen van uw boodschap op elk gewenst moment. Wanneer u de Check-in/OK druk op de knop stuur je een voorgeprogrammeerd bericht naar uw contacten. Uw contactpersonen krijgen een SMS-bericht met coördinaten, of een e-mail met een link naar Google Maps ™ vertoon van je locatie.


Track Voortgang: Met deze functie kunt u verzenden en opslaan van uw locatie en contacten om je voortgang bij te houden in de buurt van real-time met behulp van Google Maps mogelijk te maken. Met uw SPOT account heb je de mogelijkheid om het opzetten van een SPOT Gedeelde pagina die u toestaat om uw SPOT GPS-locaties te tonen aan anderen op een Google Map.

HOE HET WERKT:
Eenmaal geactiveerd, SPOT verwerft en stuurt uw GPS-coördinaten naar uw SPOT-account automatisch elke 10 minuten voor 24 uur of tot geannuleerd. SPOT tracking moet reengaged om verder te gaan. Het maken van een SPOT Gedeelde pagina kunt u uw GPS-route gemakkelijk te delen met uw vrienden en familie in de buurt van real-time op het web via een persoonlijke link. U kunt uw Gedeelde pagina prive of openbaar. Uw keuze! Gewoon aandeel dat url met uw vrienden en familie en ze kunnen gemakkelijk bijhouden van uw avonturen. U kunt uw SPOT Boodschapper tevens link naar de SPOT Adventures, een sociaal portaal, waar u kunt het opzetten van een profiel en blog met anderen delen van hun SPOT avonturen.


Vermogen: Om SPOT zetten gewoon op en houdt u de ON / OFF-knop totdat de knop knippert groen.SPOT voert een zelfdiagnose test. Wanneer de stroom is ingeschakeld, knippert de knop groen elke 3 seconden. Dit is handig voor het maken van SPOT meer zichtbaar in het donker. Te schakelen SPOT uit, houdt u de AAN / UIT-knop ingedrukt totdat het lampje stopt met knipperen.


Zelftest: SPOT voert een zelftest uit wanneer je de eerste schakel je SPOT. Als alle zichtbare lichten knipperen rood, heeft de SPOT zelftest vond een mislukking, en SPOT zal geen een bericht sturen. Als de aan / uit lampje, GPS licht en bericht verzendt licht al rood knipperen, heeft SPOT een GPS mislukking, maar SPOT kan nog steeds in staat zijn om een SOS-bericht verzenden of te helpen zonder uw GPS-locatie.
Bezoek www.spotwarranty.com.

SPOT Message Schema
: SPOT is ontworpen om een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.Met een perfect uitzicht over de hele hemel is de SPOT Boodschapper ontworpen om vrijwel elke boodschap over te brengen. In het dagelijkse omstandigheden, is de mening van de hemel vaak geblokkeerd als gevolg van heuvels, gebouwen of andere obstakels dus het is normaal dat sommige berichten worden geblokkeerd. Dat is de reden waarom de SPOT Boodschapper automatisch meerdere berichten stuurt in elke modus, waardoor u een uitstekende algemene betrouwbaarheid. In sommige modi betekent dit dat meerdere pogingen om hetzelfde bericht te verzenden, terwijl in andere modi betekent het regelmatig bijwerken GPS-coördinaten en het verzenden van een nieuw bericht. Plaatsing van uw SPOT unit kan een verschil maken. Experimenteren met de opstelling totdat u bekend bent met de betrouwbaarheid van uw werkomgeving.

Spot II Satelliet GPS Boodschapper
Merk: Spot
Categorie: Varia
Prijs: €129
Normaal: €159
Gewicht: 0.5 kg
Product code: SPOT
Videos

  • SPOT Satellite GPS Messenger: "Family Stranded" TV Commercial
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
  4. Piraatvriendelijk (Der Feind hört mit)
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier