Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

Spot II Satelliet GPS Boodschapper

 • spot2
  • spot2

Productomschrijving

De SPOT Satellite Messenger GPS biedt een belangrijke lijn van communicatie met vrienden en familie wanneer u het wilt, en noodhulp wanneer u het nodig hebt. Met behulp van 100% satelliet-technologie, werkt SPOT vrijwel overal in de wereld, zelfs als mobiele telefoons dat niet doen - allemaal met een druk op de knop.


SOS: Gebruik deze functie In het geval van een levensbedreigende of andere kritische nood om de hulpdiensten op de hoogte van je GPS-locatie te brengen en dat u hulp nodig hebt. De GEOS International Emergency Response Center waarschuwt de juiste instanties wereldwijd - bijvoorbeeld door contact op te nemen 9-1-1 responders in Noord-Amerika en 1-1-2 responders in Europa.

HOE HET WERKT:
Eenmaal geactiveerd, zal SPOT uw exacte coördinaten verwerven van het GPS-netwerk, en stuurt die locatie samen met een noodbericht naar de GEOS International Emergency Response Center om de vijf minuten tot annulering of totdat de batterijen leeg zijn. De Emergency Response Center waarschuwt de juiste hulpverleners op basis van uw GPS-locatie en persoonlijke gegevens - waaronder de lokale politie, verkeerspolitie, de Coast Guard, de land ambassade of het consulaat, andere noodinstanties, zoek-en reddingsteams - evenals kennisgeving naar uw persoonlijke contacten over de ontvangst van een noodsignaal.

BELANGRIJKE OPMERKING:
Zelfs als SPOT de locatie niet kan verwerven van het GPS-netwerk zal het nog steeds proberen om een noodsignaal uit te sturen - zonder exacte locatie - op GEOS, die nog steeds contact opneemt met uw contacten om ze gewaar te maken van het signaal.

9-1-1 HULPDIENSTEN POWERED BY GEOS Search and Rescue


 

Help: In het geval van een niet-levensbedreigende noodsituatie, kunt u deze functie gebruiken om uw persoonlijke contacten waarvan u hulp nodig hebt in kennis te stellen. Extra SPOT Assist diensten kunnen worden gekocht en geprogrammeerd op uw Help-knop. Wanneer geactiveerd met SPOT Assist, zal de Help-knop de professionele diensten op het land of water hiervan op de hoogte brengen. SPOT werkt samen met nationale dienstverleners om hulp te bieden voor niet-levensbedreigende situaties.

HOE HET WERKT:
Eenmaal geactiveerd, neemt SPOT uw locatie van het GPS-netwerk en stuurt het samen met de HELP-boodschap naar de hulpdiensten via de SPOT-satelliet netwerk elke vijf minuten tot een uur of totdat het wordt geannuleerd.Uw contactpersonen krijgen een SMS-bericht met coördinaten, of een e-mail met een link naar Google Maps ™ vertoon van je locatie.

BELANGRIJKE OPMERKING:
Zelfs als SPOT kan de locatie niet verwerven van de GPS-netwerk zal het nog proberen om een HELP-bericht te sturen - zonder exacte locatie - om uw persoonlijke contacten.

 

 


 

Check-in/OK: deze functie kunt u gebruiken om te laten aan uw vrienden en familie weten dat alles ok is met een voorgeprogrammeerde boodschap samen met je GPS-locatie. Met een druk op de knop wordt een bericht verzonden via e-mail of SMS naar maximaal 10 vooraf bepaalde contacten en uw waypoint is opgeslagen in uw SPOT-account voor latere referentie. Uw opgeslagen waypoints kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in een SPOT Shared pagina of SPOT Adventure account.

HOE HET WERKT:
Zodra u uw SPOT Boodschapper geactiveerd hebt en uw account heeft opgezet, kunt u uw contacten aanpassen en uw boodschap op elk gewenst moment. Wanneer u op de Check-in/OK knop drukt stuurt u een voorgeprogrammeerd bericht naar uw contacten. Uw contactpersonen krijgen een SMS-bericht met coördinaten, of een e-mail met een link naar Google Maps ™ vertoon van je locatie.

 


Aangepast Message: deze functie kunt u gebruiken om uw vrienden een aangepast bericht te sturen samen met je GPS-locatie met een druk op de knop. Gebruik deze functie als een secundaire OK-melding. U kunt deze bericht functie gebruiken als u gebruik maakt van een SPOT Assist service door middel van uw Help-knop.

De Custom Message functies werken precies zoals uw Check-in/OK berichten. U hebt toegang tot uw waypoints ook in uw SPOT account, zodat u uw route op een latere datum kan plannen. Of maak een link van uw SPOT account aan op Adventures SPOT en een kaart van uw avonturen door middel van uw SPOT waypoints op te slaan, en verbetering van het verhaal met foto's en een blog.

HOE HET WERKT:
Zodra u uw SPOT Boodschapper geactiveerd hebt en uw account heeft opgezet, kunt u uw contacten en aanpassen en uw boodschap op elk gewenst moment. Wanneer u op de Check-in/OK knop drukt stuur je een voorgeprogrammeerd bericht naar uw contacten. Uw contactpersonen krijgen een SMS-bericht met coördinaten, of een e-mail met een link naar Google Maps ™ vertoon van je locatie.


Track Voortgang: Met deze functie kunt u uw locatie en contacten verzenden en opslaan om je voortgang bij te houden in real-time met behulp van Google Maps. Met uw SPOT account heb je de mogelijkheid tot het opzetten van een SPOT Gedeelde pagina die u toestaat om uw SPOT GPS-locaties te tonen aan anderen op een Google Map.

HOE HET WERKT:
Eenmaal geactiveerd, verwerft en stuurt SPOT uw GPS-coördinaten naar uw SPOT-account automatisch elke 10 minuten voor 24 uur of tot annulatie. SPOT tracking moet opnieuw opgestart worden om verder te gaan. Het maken van een SPOT Gedeelde pagina kan het u gemakkelijker maken GPS-routes te delen met uw vrienden en familie in real-time op het web of via een persoonlijke link. U kunt uw Gedeelde pagina prive of openbaar maken. Uw keuze! Gewoon uw url met uw vrienden en familie delen en ze kunnen zich gemakkelijk op de hoogte houden van uw avonturen. U kunt uw SPOT Boodschapper tevens linken aan SPOT Adventures, een sociaal portaal, waar u een profiel of blog kan opzetten om uw SPOT avonturen met anderen te delen.


Vermogen: Om SPOT aan te zetten drukt u op en houdt u de ON / OFF-knop in totdat de knop groen knippert. SPOT voert een zelfdiagnose test. Wanneer de stroom is ingeschakeld, knippert de knop groen elke 3 seconden. Dit is handig om SPOT meer zichtbaar te maken in het donker. Om SPOT uit te schaklen, houdt u de AAN / UIT-knop ingedrukt totdat het lampje stopt met knipperen.


Zelftest: SPOT voert een zelftest uit wanneer je de eerste SPOT inschakelt. Als alle zichtbare lichten rood knipperen, heeft de SPOT zelftest een mislukking gevonden, en zal SPOT geen bericht sturen. Als het aan / uit lampje, GPS licht en bericht-verzend licht allemaal rood knipperen, heeft SPOT een GPS mislukking, maar is SPOT nog steeds in staat om een SOS-bericht verzenden of u te helpen zonder uw GPS-locatie.
Bezoek www.spotwarranty.com.

SPOT Message Schema
: SPOT is ontworpen om een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.Met een perfect uitzicht over de hele hemel is de SPOT Boodschapper ontworpen om vrijwel elke boodschap over te brengen. In dagelijkse omstandigheden, is het zicht van de hemel vaak geblokkeerd door heuvels, gebouwen of andere obstakels dus is het normaal dat sommige berichten worden geblokkeerd. Dat is de reden waarom de SPOT Boodschapper automatisch meerdere berichten stuurt in elke modus, waardoor u een uitstekende algemene betrouwbaarheid hebt. In sommige modi betekent dit meerdere pogingen om hetzelfde bericht te verzenden, terwijl in andere modi betekent het het regelmatig bijwerken van GPS-coördinaten en het verzenden van een nieuw bericht. Plaatsing van uw SPOT unit kan een verschil maken. Experimenteren met de opstelling totdat u bekend bent met de betrouwbaarheid van uw werkomgeving is aangeraden.

 • De SPOT II satelliet GPS Messenger biedt verbeterde GPS-acquisitie en een 30% kleiner en lichter ontwerp voor het verzenden van uw locatie, status, berichten en oproepen voor hulp
 • Nieuwe functies en verbeteringen omvatten sneller en sterker GPS-functie, GPS overname licht, licht voor verzonden berichten en veiligheid kleppen over SOS en Help knoppen
 • Nieuw ontwerp heeft ook een extra berichten knop, aparte tracking knop, vervangbare knoophoesjes en verlichte knoppen en het houdt een berichtenwachtrij
 • Een betaalbaar alternatief voor PLBs, satelliet telefoons en cel-gebaseerde GPS trackers, SPOT II biedt een vrijwel volledige dekking in Noord-Amerika, Europa en Australië
 • Omvat ook delen van Zuid-Amerika, Noord-Afrika en Noordoost Azië, samen met duizenden kilometers van offshore-gebieden
 • "SOS"-functie zendt de nooddiensten naar uw exacte locatie
 • "Help" functie gebruiken voor ondersteuning van vrienden of familie
 • "Check-in/OK" stelt u in staat uw locatie door te geven en dat u oké bent
 • Uw voortgang bijhouden door het verzenden en opslaan van punten langs uw route op Google Maps™
 • GPS-satellieten bepalen locatie; inlichtingen van de commerciële SPOT-satellieten
 • Ruige eenheid werkt in extreme temperaturen (-22 ° tot 140 ° F) en hoogten (-328 ft. te 21,325 ft.) en kan worden ondergedompeld tot 1m gedurende maximaal 30 minuten
 • SPOT II satelliet GPS Messenger is licht, klein en makkelijk mee te nemen
 • Optionele functies omvatten Track voortgang, automatische tracking service en gegarandeerde bijstandsverlening in landen waar geen hulpdiensten ter beschikking zijn.
 • 3 AAA lithiumbatterijen (meegeleverd) bieden maximaal 3 maanden stand-by energie, 7 dagen in de Track voortgang modus en 6 dagen in de SOS-modus, of 700 Check-in/OK berichten
Spot II Satelliet GPS Boodschapper
Merk: Spot
Categorie: Varia
Gewicht: 0.5 kg
Product code: SPOT
Videos

 • SPOT Satellite GPS Messenger: "Family Stranded" TV Commercial
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier